Igrači KK Šanca osvojili karlovačku ljetnu ligu

Array

Ljetna košarkaška HAKL liga koja se već tradicionalno održava u Karlovcu otišla je u ruke prošlogodišnjih osvajača, igrača KK Šanca. Momčad sastavljena uglavnom od juniora, bez iskusnih igrača, u finalu pred pristojno ispunjenim gledalištem svladala je ekipu ŠD Ozlja.


Šanac – ŠD Ozalj 58:54 (7:12; 30:31; 45:42)

Šanac: Katić, D.Beber 8, Lipak 14, S.Lukačić 12, Požar, Đurčević, Pastuhović, Špehar 13, Panjević 11.

ŠD Ozalj:I.Razumić 1, Kadak 2, D.Klanfar, Grgić, K.Razumić 16, Đ.Klanfar 18, Požar 7, Klobučar 6, Muratović 4.


Nervozno su košarkaši Šanca otvorili utakmici i bio je vidljiv grč u njihovoj igri. Srećom po njih, momčad iz Ozlja to nije kaznila i otišla na veliku razliku u početku susreta. U drugoj dionici, ruka se opustila na obje strane, a u samom finišu poluvremena, Sven Lukačić ubačajem, a potom i Bruno Lipak tricom sa svoje polovice vraćaju rezultat u potpuni egal.

Odlično trkački pripremljena momčad Šanca polako se nametnula na terenu pored fizički superiornijih protivnika, ali do samog kraja nisu uspjeli slomiti suparnike iako su u nekoliko navrata imali sedam razlike. U neizvjesnoj završnici slavili su 58:54.

U susretu za treće mjesto, Lenovo Team iznenađujuće lagano je slavio protiv momčadi Duga Rese. Najbolji igrač turnira je Željko Pavlinić (Lenovo Team), a najbolji strijelac Bruno Lipak (Šanac).

Related Articles