Ivan Penić: Očekujem pobjedu protiv Čakovca

Array

U susretu 6. kola kvalifikacija za A1 ligu danas igraju posljednji Čakovec i Hermes analitica. Podsjetimo, Hermes je svoju jedinu pobjedu ostvario upravo protiv Čakovca u 1. kolu i to poprilično uvjerljivo. Slavio je rezultatom 95:56. Šanse Analitičara u nadolazećoj utakmici te kratki osvrt na dosadašnji dio kvalifikacija za portal Crosarka prokomentirao je njihov ponajbolji igrač Ivan Penić.

Nakon prvog kola i visoke pobjede protiv Čakovca, mnogi su vas vidjeli kao prve favorite uz Šibenik. Zaredali ste s 3 poraza što se dogodilo?

Imali smo sitnih problema što se tiče ozljeda te nismo nikako uspijevali trenirati kompletni. U ovakvom sustavu natjecanja kada su dvije utakmice tjedno, a mi općenito na to nismo navikli detalji odlučuju. Kada k tome nadodamo kratku klupu dogodi se da izgubiš utakmice.

Kako vidite dosadašnji dio? Koja ekipa vas se najviše dojmila uz prvoplasirani Šibenik?

Kao što su svi i očekivali, Šibenik je najjači i prvi favorit. Budimo realni, imaju profesionalce u svojoj ekipi što u ostalim klubovima nije slučaj i cijelu sezonu žive za A1 ligu. Od ostalih ekipa mislim da Belišće, Škrljevo i mi ćemo se boriti za drugo mjesto i dodatne dvije utakmice s predzadnjim klubom iz Lige za ostanak. Ipak malu prednost dao bi Škrljevu ponajviše zbog pozitivnog omjera, a i pokazali su karakter vrativši se nakon zaostatka od gotovo 30 razlike protiv Šibenika i 20 razlike protiv nas.

Što očekujte od utakmice u Čakovcu?

Naravno da očekujem pobjedu. Znam da neće biti lako kao u prvom kolu jer su pokazali da su dosta neugodni na svom terenu i svakom mogu zapapriti. Bit će to tvrda utakmica i borit ćemo se do kraja.

Statistiku uživo utakmice iz Čakovca možete pratiti na donjem linku, a sve o A1 kvalifikacijama na crosarka.com/a1-kvalifikacije.

http://www.fibalivestats.com/matches/14964/07/64/25/78kPpbTbIej7I/

Related Articles