#234

Ivan Perinčić: “Ova utakmica nam je poslužila kao odličan trening”

Košarkaši Cedevite na domaćem su terenu upisali uvjerljivu pobjedu nad Zabokom. Obje strane su bile zadovoljne prikazanim.


Džanan Musa, igrač Cedevite: “Mislim da svaka ekipa, kao što sam već u par navrata rekao, trenira. Mi smo ovu utakmicu shvatili ozbiljno, što je pokazao na kraju i rezultat. Mogli smo još bolje. Imali malo previše grešaka na početku prvog i na početku drugog poluvremena, ali to smo sanirali nekom angažiranošću u ostatku utakmice, tako da smo ostvarili pobjedu i sretan sam zbog toga.”

Ivan Perinčić, trener Zaboka: “Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme, a druga četvrtina je bila jako loša s naše strane. Prva četvrtina i ulazak u utakmicu su bili dobri, no čim smo ušli u rotaciju nastali su problemi. Igrači s klupe nam moraju dati puno više nego što nam daju. Ova utakmica je nama na neki način poslužila kao odličan trening za sve što nas čeka. Cedevita je puno kvalitetnija ekipa i ima puno veću rotaciju.

Danas su nas puno ozbiljnije shvatili nego što je to bilo u zadnjoj utakmici. Odmorili su se malo. Trener je počeo s najboljom petorkom, što znači da nas je respektirao kao ekipu i to je meni drago. Cedevita je nama u principu najlakša utakmica sezone. Mi sad imamo tri utakmice koje su nama puno bitnije. Čestitam Cedeviti na zasluženoj pobjedi i sretno dalje u ABA ligi.”

Zabok očekuju važne premijerligaške utakmice, dok se Vitamini okreću izazovima u ABA ligi, odnosno polufinalu s Budućnosti.