Ivan Velić:”Cibona radi na reaktivaciji ugovora, pokušat ćemo angažirati neke igrače”

Trener KK Cibona, Ivan Velić, kojem je zbog pandemije koronavirusa uručen privremeni otkaz, otkrio je za Sportklub kako bi se stvari uskoro trebale vratiti u normau.

Cibonu je kriza zbog pandemije koronavirusa poprilično uzdrmala jer zbog nedostatka novca za isplatu plaća zaposlenicima, među kojima su se, osim kuharica, fizioterapeuta i tajnica, našli glavni trener prve momčadi Ivan Velić i njegovi pomoćnici Bariša Krasić i Leon Subotić – pa im je tako uručen otkaz.

Radilo se naravno, o privremenoj mjeri koja bi trebala stupiti sa snage s ovim popuštanjem mjera, a trener Velić potvrdio je kako bi se stvari brzo trebale vratiti u normalu.

“Bio sam u kontaktu s klubom, trenutno smo u fazi aktivacije ugovora koji je bio na snazi i prije karantene, nakon toga očekujem da se suradnja i treninzi nastave i da se klub polako vrati u puni pogon”

Kako ste se ponašali tijekom pandemije? Hoće li svi igrači koji su bili na raspolaganju prije mjesec i pol i sada biti na okupu? 

“Teško je održavati formu tijekom karantene, znam da veliki broj igrača koje planiramo pozvati na treninge nije pod ugovorom. Imat ćemo prostora i za njih, kao treneru mi je jako bitno da pokušamo neke igrače dovesti da rade s nama i nadam se da ćemo neke od njih pokušati angažirati.”

O kojim se igračima radi?

“Ne bih išao sad s imenima, mogu vam tek reći da je velik broj njih iz Zagreba, par njih iz Zaboka, to vam zasad mogu reći.”

Cijeli razgovor pročitajte na: http://sportklub.hr/Kosarka/Hrvatska/a111108-Cibona-jos-ne-trenira-Velic-za-SK-Cekam-ugovor.html

 

Related Articles