Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Ivica Radić MVP kola s rekordnim učinkom

  Odigrano je 10. kolo A1 lige, prvo nakon mjesec dana stanke. Spletom okolnosti, na vrhu se s identičnim omjerom 7-3 nalazi pet momčadi, a šestoplasirani Jolly zaostaje jednu pobjedu.

  - Advertisement -

  Iznenađenja nije bilo, izuzev prvog poraza Zagreba na domaćem terenu od Šibenika. Ostale momčadi iz gornjeg doma nisu kiksale. Rekordnu pobjedu je upisao preporođeni Jolly JBŠ protiv Križevaca. Slavili su s čak 38 razlike, a iz njihovih redova dolaze tri igrača na ovotjednoj listi najboljih. Radi se o novom igraču u redovima Bankara, Miguelu Paulu, kapetanu Luki Katuri te najboljem blokeru lige Domagoju Bubalu.

  Kvarner je u završnici slomio Split, ponajviše zahvaljujući fenomenalnom Ivici Radiću koji je ostvario Index 70, najviše od svih igrača u dosadašnjem dijelu sezone te timu zaradio titulu MVP-a kola. Ubacio je 33 poena i tome pridodao 14 skokova.

  Alkar je na krilima Tonija Vitalija i Luke Žitka u napetoj završnici svladao unaprijed otpisani Slavonski Brod. Potonjem je svestrana partija donijela mjesto četvrto mjesto na ovotjednoj listi. U drugom dvoboju na istoku Hrvatske Zabok je porazio Dardu.

  Poredak u 9. kolu Klub Index Bodovi
  1. Ivica Radić Kvarner 70 5
  2. Miguel Paul Jolly JBŠ 67 4
  3. Luka Katura Jolly JBŠ 58 3
  4. Luka Žitko Alkar 45 2
  5. Domagoj Bubalo Jolly JBŠ 39 1
  Ukupni poredak Klub Ut. Bodovi
  1. Karlo Žganec Zagreb 7 17
  2. Jure Škifić Kvarner 2010 10 15
  3. Ronald Ross Jolly 9 14
  4. Ivica Radić Kvarner 2010 8 12
  5. Ivan Mikulić Alkar 10 12

  *Index se mjeri formulom: (valorizacija_ukupna + valorizacija+/-) / 2 * koeficijent(pobjeda=2, poraz=1), a u poretku kola mogu biti maksimalno tri igrača iz iste momčadi. U ukupnom poretku u slučaju istog broja bodova prednost ima igrač s manje odigranih utakmica.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE