Izdajica susjeda završio kod Spahije

Array

Izdajica Bosne i Hercegovine, Scottie Wilbekin, napokon je finalizirao “sapunicu” oko svog transfera. Nesuđeni BiH reprezentativac koji se u posljednji trenutak predomislio i odlučio nastupati za Tursku pronašao je novi klub. Naime, MVP Eurokupa je  potpisao dvogodišnji ugovor s izraelskim prvakom, Maccabijem iz Tel Aviva. Wilbekin tako stiže u momčad Nevena Spahije nakon velikog obrata i činjenice da je imao usmeni dogovor s Anadolu Efesom.

Međutim, zapelo je na relaciji Efes-Darušafaka oko odštete koju slavni turski Euroligaš ipak nije mogao izdvojiti. U međuvremenu su uskočili Izraelci i dogovorili skoro iste uvjete uz garanciju isplate odštete pobjedniku Eurokupa. Wilbekin je proglašen najkorisnijim igračem Eurokupa te je u 18 utakmica prosječno postizao 19,7 poena, 4,8 asistencija i 1,6 ukradenih lopti po utakmici.

Spahija već slaže solidnu momčad za novu sezonu. DeAndre Kane je produljio suradnju za još jednu godinu, stiže Wilbekin, a uskoro bi mogao doći i Shane Larkin, član Boston Celticsa.

Related Articles