Izjave trenera Bralića i igračica Šibenika uoči završnice kupa

Array

Trener košarkašica Šibenika, Stipe Bralić i njegove igračice su uoči završnice kupa dali izjave Facebook stranici HNK & GKK Šibenik & ŽKK Šibenik.

Stipe Bralić, trener Šibenika: “Sigurno nam je rezultatski uspjeh što smo se plasirali u završnicu Kupa, međutim kad smo tu, dodatno ćemo pokušati pomrsiti planove domaćinu u polufinalu. Ovaj Final Four nam je nagrada za tešku sezonu, pogotovo zato što imamo dosta mladih igračica kojima je ovo prva ili druga završnica Kupa u karijeri i tu će steći veliko iskustvo. Nadam se da će biti publike i da ćemo svima pokazati da je ženska košarka atraktivan sport, unatoč predrasudama koje postoje. Nadam se da će ovaj turnir, a pogotovo finalna utakmica koja je u subotu u televizijskom prijenosu, biti jedna dobra promidžba za hrvatsku žensku košarku.”

Bruna Obratov:

Iako zbog ozljede ne mogu curama pomoći terenu, bit ću im veliki navijač i podrška i vjerujem da ćemo ih svi skupa gledati u subotu u finalu.

Ina Marin:

Teška utakmica protiv domaćina ali dat ćemo sve od sebe i pokazat da nismo slučajno ušli na završnicu ukoliko poslušamo taktičke zamisli našeg trenera.

Nikolina Dujić:

Smatram da imamo velike šanse za sutrašnju pobjedu i prolazak u finale, ako pokažemo volju i karakter kao i prošlu utakmicu protiv Pule. Sa sigurnošću mogu reći da ćemo sve dati svoj maksimum i biti kao jedno.

Related Articles