Ponedjeljak, 18 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Jasmin Repeša: Želim usrećiti ljude

  Donedavni trener Cibone i aktualni izbornik hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša izrazio je nadu da će kao trener Unicaje sljedeće sezone vratiti osmjeh na lice navijačima koje smatra iznimno važnima na putu do uspjeha.

  - Advertisement -

  “Atmosferu iz Malage poznajem još od ranije jer sam igrao protiv Unicaje kao trener Bologne i Rome. U sjećanju mi je ostalo da je dvorana uvijek bila puna. Za svakog je trenera i igrača sjajno igrati u takvoj atmosferi” prenosi Repešine riječi Europa Press.

  “Znam što navijače čini zadovoljnima i znam da će, ako počnemo pobjeđivati, ljudi biti sretni. Kao momčad ćemo učiniti sve da učinimo ljude sretnima, a za to postoji samo jedan način – pobjede i pobjede” dodao je hrvatski stručnjak.

  Repeša je naglasio da se ne želi samo integrirati u momčad, već i u grad. U Malagi se želi osjećati kao ‘‘normalni’‘ građanin tog andaluzijskog grada.

  “Uvijek sam se pokušavao prilagoditi okolini i karakteristikama grada u kojem sam živio. Kad sam došao u Italiju, pokušao sam naučiti talijanski jezik najbrže što je bilo moguće. Zato obećavam da ću, kad se vratim u Malagu, govoriti španjolski jer mi je iznimno važno imati dobru komunikaciju sa svima u klubu” zaključio je Repeša kojeg ovog ljeta s hrvatskom reprezentacijom čekaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE