Jasmin Repeša: Želim usrećiti ljude

Array

Donedavni trener Cibone i aktualni izbornik hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša izrazio je nadu da će kao trener Unicaje sljedeće sezone vratiti osmjeh na lice navijačima koje smatra iznimno važnima na putu do uspjeha.

“Atmosferu iz Malage poznajem još od ranije jer sam igrao protiv Unicaje kao trener Bologne i Rome. U sjećanju mi je ostalo da je dvorana uvijek bila puna. Za svakog je trenera i igrača sjajno igrati u takvoj atmosferi” prenosi Repešine riječi Europa Press.

“Znam što navijače čini zadovoljnima i znam da će, ako počnemo pobjeđivati, ljudi biti sretni. Kao momčad ćemo učiniti sve da učinimo ljude sretnima, a za to postoji samo jedan način – pobjede i pobjede” dodao je hrvatski stručnjak.

Repeša je naglasio da se ne želi samo integrirati u momčad, već i u grad. U Malagi se želi osjećati kao ‘‘normalni’‘ građanin tog andaluzijskog grada.

“Uvijek sam se pokušavao prilagoditi okolini i karakteristikama grada u kojem sam živio. Kad sam došao u Italiju, pokušao sam naučiti talijanski jezik najbrže što je bilo moguće. Zato obećavam da ću, kad se vratim u Malagu, govoriti španjolski jer mi je iznimno važno imati dobru komunikaciju sa svima u klubu” zaključio je Repeša kojeg ovog ljeta s hrvatskom reprezentacijom čekaju kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Related Articles