Jolly doveo dva nova pojačanja

Array

Dino Butorac i Domagoj Bubalo nova su pojačanja šibenskog KK Jolly Jadranska banka te su jučer, nakon Luke Petkovića i Marijana Čakaruna, na Baldekinu predstavljena dva bivša U 20 hrvatska reprezentativca.

Iz kluba je potvrđeno da je roster kompletiran i da neće biti dovođenja novih igrača.

“S Butorcem i Bubalom smo dobili dva igrača koje smo tražili, i s njima smo zatvorili roster za ovu sezonu. Drago mi je što smo obojicu košarkaša uspjeli angažirati. S Bubalom smo pregovarali cijelo ljeto, malo se sve odužilo zbog Dinovih  papira s bivšim klubom, ali na obostrano zadovoljstvo smo sve riješili. S Bubalom smo potpisali na 3 godine, a žao nam je da i s Butorcem nismo za sada uspjeli dogovoriti dulju suradnju. No, to ćemo nadam se dogovoriti tijekom sezone, rekao je Davor Vidačak, sportski direktor kluba, pri predstavljanju igrača.

Riječ su dobila i pojačanja “Mogu reći da mi je jako drago što sam došao u jedan ovako sređen klub. Atmosfera je odlična, većinu igrača znam od prije, s većinom sam igrao. Jedva čekam prve utakmice. Nadam se da ću svojim igrama pomoći u ostvarivanju dobrih rezultata i ciljeva”, kaže Dino Butorac.

“Čitavo ljeto smo bili u kontaktu, ali do 1. rujna nisam mogao doći zbog bivšeg kluba. Drago mi je da je to sada gotovo i da sam došao tu na tri godine, vjerujem da ću pokazati sve što znam. Vidi se da sam došao u, za naše prostore, prostore Hrvatske, dosta sređen klub za razliku od ostalih. Što se tiče ekipe, trenera, sa svima sam upoznat tako da tu neće biti problema”, nastavio je Domagoj Bubalo.

Tako su se nakon Cedevite i Širokog (Butorac), Zagreba i posudbe u Zaboku (Bubalo), bivši mladi reprezentativci odlučili okušati u A-1 ligi te će uskoro moći zaigrati za momčad Hrvoja Vlašića na nekoj od pripremnih utakmica. Seriju prijateljskih utakmica Jolly otvara već danas zatvorenom utakmicom protiv Kaštela na Baldekinu, u nedjelju će na Ražinama igrati protiv ruske Samare, a potvrđeni su i nastupi na turnirima u Širokom Brijegu (20. i 21. rujna) i Dubrovniku (27. i 28. rujna).

Related Articles