Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Jolly JBŠ: Novi trener za novu sezonu!

  Šibenski A1 ligaš Jolly JBŠ predstavio je novog trenera koji će voditi prvu momčad u novoj prvoligaškoj sezoni. Radi se o Mladenu Erjavcu koji će tako na klupi Bankara naslijediti Ivicu Burića.

  - Advertisement -

  44-godišnji Zagrepčanin u svojoj karijeri je vodio momčadi Zagreba, Slavonskog Broda i Splita te je bio pomoćnik nekadašnjem izborniku Josipu Vrankoviću na klupi hrvatske reprezentacije.

  Prilikom predstavljanja na Baldekinu, Erjavec je za službenu stranicu kluba izjavio:

  „Moja i klupska ambicioznost su se poklopili. To je i bio jedan od uvjeta u mojim razmišljanjima gdje trebam ići i nastaviti raditi. Mislim da je ovo sredina koja može napraviti iskorak, a ja tu vidim dosta prostora. Ako uspijemo, a ja vjerujem da hoćemo, složiti ekipu koja će biti kompetitivna sa svima, mislim da možemo napraviti iskorak u odnosu na dvije prošle godine.“

  Što se rostera za novu sezonu tiče, u Jollyju će ostati kapetan Luka Katura te Mate Mrva, Paško Vrlika, Josip Gulam i Tomislav Roso, dok su u tijeku pregovori se Denisom Vrsaljkom. Sportski direktor Bankara Davor Vidačak istaknuo je da će pokušati udovoljiti i trenerovim željama oko popunjavanja rostera. Erjavec bi, pak, volio dovesti što više mladih igrača.

  „To će, međutim, biti jako teško jer je mladih igrača malo, a traži ih puno ekipa. Dat ćemo sve od sebe da ih što više stavimo u ekipu, da nam daju energiju koja je neophodna. Ova ekipa njima može poslužiti odlično. Imat će odlične uvjete, trenirat će jako i puno. U ovom je trenutku za njih to bitnije nego novci koje mogu dobiti drugdje“, rekao je novi trener Šibenčana.

  Pripreme za novu sezonu započet će 4. kolovoza. Kako se saznaje s Baldekina, bit će to zapravo pretpripreme, dok pripreme u pravom smislu riječi počinju iza 15. kolovoza.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE