Jolly s novim snagama u nastavak

Array

Šibenski prvoligaš u nastavak natjecanja u A-1 ligi ulazi znatno snažniji. Novi bankar tako je postao Josip Naletilić, doskorašnji play i kapetan NLB ligaša Širokog, za kojega se nagađalo kako je blizu mrava iz Trnskog, no ipak je prevagnuo Šibenik.

“Za Jolly Jadransku banku znam da je vrlo ambiciozan prvoligaš, da su sve stvari na svom mjestu. Drago mi je što dolazim u tu sredinu, poznam dosta igrača od prije, znam da je Josip Stojanović čovjek koji voli sport, a tu je i trener Hrvoje Vlašić, zbog kojega sam jako zadovoljan da ćemo ponovno zajedno raditi. Na kraju želim zahvaliti i mom Širokom, koji mi nije stvarao nikakve probleme, i želim im puno sreće u nastavku natjecanja”, nije zaboravio istaknuti  Naletilić.

Novo ime u rosteru je i bivši bankar Denis Vrsaljko. Igrač koji je u Šibeniku već igrao i to u dva navrata. Nakon epizode na Kosovu, gdje je ostavio duboko trag, Denis se odlučio vratiti u staro jato.

“Nema se tu što puno reći, ovdje poznam gotovo sve igrače, znam trenera i drago mi je da sam opet tu”, jasan je Vrsaljko.

Oba novopečena bankara pravo nastupa imaju već sutra, kada na Baldekin stiže lider Kvarner.

“Kvarner je vrlo dobro posložena momčad, imaju kvalitetan trokut, a ton igri daje Bojan Krivec, zatim Jure Škifić i Ivica Radić, stoga moramo jako ozbiljno ući u taj susret”, jasan je Hrvoje Vlašić trener Jollyja, koji nije krio zadovoljstvo dolaskom gore spomenutog dvojca.

Related Articles