Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Jolly se zahvalio šestorici igrača

  Iako su sezonu završili na odličnom četvrtom mjestu, u Jolly JBŠ-u sezonom teško da mogu biti zadovoljni. Najskuplja momčad regularnog dijela lige tek je u zadnjem kolu u posljednjoj minuti izborila Ligu za prvaka, a u među četiri provukli su se zahvaljujući koš razlici.

  - Advertisement -

  Čak četiri trenera izmijenila su se na kormilu tijekom sezone, a također je bilo mnoštvo igračkih odlazaka i dolazaka. Tek pred sam kraj sezone zadnji trener Ivica Burić uspio je donekle posložiti momčad, a kako najavljuju iz kluba, on bi trebao povesti ekipu u sezonu 2014./2015.

  Amerikanac Terry Smith prvi je napustio momčad jer mu je ugovor vrijedio do zadnje natjecateljske utakmice. S obzirom na iskustvo iz prošlih sezona za očekivati je da će Josip Stojanović pronaći američkog razigravača, a ostatak momčadi bi trebali činiti domaći igrači. Mladi Juraj Kozić također više nije član kluba iz Šibenika jer su u Jollyu odlučili okrenuti mladim domaćim snagama.

  Suradnja nije produžena s Dinom Cincom, Josipom Surinom i Franjom Bubalom. Domagoj Bubalo iako je imao ugovor za sljedeću sezonu također više ne stanuje na Baldekinu jer nije htio produžiti do isteka sezone 2015./2016.

  Od starijih igrača u momčadi će tako ostati kapetan Luka Katura, Paško Vrlika i Mate Mrva. Pregovara se s Denisom Vrsaljkom, a povjerenje je ukazano i mladim domaćim snagama Gulamu, Rosi i Perkoviću. Iz kluba kažu kako su u potrazi za igračima na poziciji razigravača, beka šutera i jednog visokog igrača koji  može pokriti obje centarske pozicije.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE