Nedjelja, 1 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Jolly – Široki: Gledatelj zamijenio sudce, “Jolly” i načelnik općine preuzeli stol

  Nesvakidašnju situaciju mogli su sinoć vidjeti gledatelji na Baldekinu koji su došli vidjeti Jolly i Široki u pripremnoj utakmici.

  - Advertisement -

  Kako javlja portal sibenik.in, u drugoj četvrtini su sudci dosudili drugu tehničku pogrešku Toniju Katiću, što bi značilo kraj utakmice za razigravača Ponosa Hercegovine. Katić nije želio izaći s parketa pa su sudci pokušali isključiti gostujućeg trenera Ivana Velića koji također nije napustio teren. Na kraju je sudačka trojka Kardum, Braica i Mirčeta napustila parket i nakon nagovaranja nisu se željeli vratiti na parket. S njima su se solidarizirali i pomoćni sudci, osobe koje rade za zapisničkim stolom (semafor, 24 sekunde, zapisnik).

  Nakon prekida našlo se rješenje za nastavak susreta. Nekadašnji košarkaški sudac Dean Lauri je bio na tribinama kao gledatelj i sišao je među igrače kako bi dijelio pravdu, a za zapisnički stol je sjeo zanimljiv dvojac. Alfa i omega šibenskog kluba Josip Stojanović Jolly i načelnik općine Bilice Josip Ćaleta-Car su preuzeli tu dužnost bez koje se niti jedna ozbiljna utakmica ne može odigrati.

  U nastavku utakmice Šibenčani su kontrolirali igru i rezultat i imali su preko 20 poena prednosti. Ipak, krajem treće i u četvrtoj četvrtini Široki smanjuje da bi Katić tricom pola minuta prije kraja smanjio na 80:79. Martin Junaković iz slobodnih bacanja diže na tri poena, a Josip Bilinovac novom tricom pet sekundi do kraja poravnava na 82:82. Konačnih 84:82 postavlja Ante Mašić iz slobodnih bacanja, a posljednji šut Ivana Novačića je bio neprecizan.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE