Još jedna sramota HKS-a

Array

Iako su se jučer igrale utakmice osmine finala košarkaškog Kupa “Krešimir Ćosić”, na službenim internet stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza niti SLOVA o ovim dvobojima. Kao da se igra neki tamo turnir niželigaša, a ne nacionalni Kup.

Naime, na stranicama HKS-a nismo mogli naći niti satnice ovih susreta, a kamoli da su se mogle pratiti preko netcastinga što je u svim ostalim zemljama nešto najnormalnije. Ne tako davno, točnije ovog ljeta, pohvalili su se čelni ljudi novim, modernijim internet stranicama na kojima će se moći dobiti sve informacije pravovremeno, ali eto, to nije tako i niti malo nas ne čudi. Pogledali smo i službenu Facebook stranicu, ali niti tamo nisu mogli uraditi ono za što im je dovoljna jedna minuta, napisati konačne rezultate današnjih susreta.

Tijekom jučerašnjeg dana, ali i za vrijeme utakmice prvog kruga drugog dijela Kupa stiglo nam je više upita gdje možemo pronaći statistiku. Na internetu se mogla pronaći samo jedna utakmica i to ona između Šibenika i Jolly JBŠ. Spomenutu utakmicu zahvaljujući podršci našeg portala bilo je moguće pratiti online, a to smo učinili potpuno besplatno radi promocije košarke. Kako su se javili Građani, isto mogu učiniti i ostali klubovi u Republici Hrvatskoj, a mi ćemo, ukoliko postoje adekvatni uvjeti, napraviti isto.

Podsjetimo, prošle godine su parove polufinala kupa izvlačili iz Kinder jaja, umjesto da to naprave u poluvremenu susreta ABA lige između Zadra i Cibone koji se baš u tom periodu igrao u gradu iz kojega dolazi legenda po kojoj je kup natjecanje dobilo ime te iz toga naprave mali spektakl, oni su eto kupili četiri kinder jaja, uzeli plastični omot u kojem se nalaze figurice i iz njih izvlačili parove polufinala.

Tko je pojeo čokoladu i pokupio igračke iz tih kinder jaja i dan danas nije poznato, a jedva čekamo kako će parove polufinala izvlačiti za tekuću sezonu.

Related Articles