Četvrtak, 30 lipnja, 2022
More

  Jovanović protiv bivšeg kluba, Cibosi bez Markote, upitan Nakić

  Cibona zadnja tri dana provodi u Beogradu gdje će sutra u 18 sati odigrati utakmicu 22. kola ABA lige protiv FMP-a, bivšeg kluba Vladimira Jovanovića. Trener Vukova kaže kako se lijepo vratiti na u dvoranu Železnik.

  „Lijepo je vratiti se na mjesto gdje si već radio i pravio neke rezultate. Pričao sam nekoliko puta da je ovo moj neki drugi dom i sutra igram u dvorani u kojoj sam provodio dosta vremena i zbog toga mi je posebno draga. Motivirani smo za svaki susret. Poznata je situacija u kojoj se nalazimo i mi i neke druge ekipe. Svaka pobjeda bi značila praktički ostvarivanje nekih ambicija. Zato se za svaku utakmicu pripremamo najbolje i tako će biti i ovaj put. Malo je specifična situacija jer sam dosad uvijek bio na strani FMP-a, a sad sam protiv njih. Bit će čudno, ali to je dio ovog posla. Dat ćemo sve od sebe da Cibona igra dobro i da pobijedi.“ – rekao je Jovanović u najavi susreta.

  Navijače Cibone zabrinula je ozljeda Tonija Nakića u dvoboju protiv Budućnosti. Šibenčanin je zadobio ozljedu gležnja, međutim, ona je lakše prirode i postoji mogućnost da već sutra zaigra.

  „Nakiću je ozljeda puno bolje ovih dana. Šanse su 50-50 da zaigra. On je hrabar dečko, vidim da ima želju da pomogne svojim suigračima i nadam se da će zaigrati, a koliko će moći pomoći to ćemo vidjeti.“

  Na listi izostanaka za sutrašnji dvoboju su: Scottie Reynolds (Ahilova tetiva, propušta ostatak sezone) te Damir Markota koji neće nastupiti zbog upale tetive.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave