Junakinja finala Eva Komplet: Osjećaji su fenomenalni

Array

Presudila je svojoj bivšoj momčadi i uzela još jedan naslov državnih prvakinja Hrvatske. Eva Komplet je bila junakinja u završnice pete utakmice igrane u Gospićkom Balinovcu.

“Osjećaji su fenomenalni,” rekla nam je odmah svoje prve dojmove simpatična Slovenka. “Za takve utakmice treniraš kroz godinu. Sretna, presretna sam da smo s curama opravdale ulogu favoritkinja.”

Zauvijek će ostati zapamćene Evine trice koji su praktički udaljile Zagreb na sigurniju razliku. Samim time donijela je psihološku prednost svojoj momčadi u finišu susreta i bila bez obzira na umanjen broj minuta (11), presudni faktor susreta.

“Svakako su moje trice došle u pravom trenutku, no isto tako su bili važni koševi preostalih suigračica. Zajedno smo preokrenule susret u našu korist,” skromno će Eva koja je kod rezultata 56:57 pogodila dvije uzastopne trice.

„Svaka koja je bila na terenu zaslužna je za uspjeh.“

A što slijedi nakon dvostruke krune?

“Zasluženi odmor. Čekaju me i školske obveze, ljeto ću podrediti tome. To je i jedan od razloga zašto sam otkazala reprezentaciju, što znači da će biti i više vremena za pripremu na slijedeću sezonu.”

Fenomenalan kraj sezone za Evu koja je ponovila prošlogodišnji uspjeh osvajanjem dvostruke krune, ali ovog puta s ženskim košarkaškim klubom Novi Zagreb.

Related Articles