Junaković: Pobjeda i ništa drugo

Array

Nakon prvog dana prvenstva i utakmice protiv Južne Koreje koju su naši reprezentativci dobili malo teže od očekivanog, već sutra ih očekuje utakmica protiv Kanade. Bodovi su na kontu i to je najbitnije, novi dan na prvenstvu najavio nam je Martin Junaković.

Koreja nije bila lagan protivnik, diše li se lakše nakon prve pobjede?

“Koreja definitivno nije reprezentacija koja se treba olako shvatit i mislim da će dosta ekipa imati problema s njima. Sigurno da se diše, inače prve utakmice na prvenstvima su najteže jer svi ulaze sa nekom dozom nervoze, kao mi danas, ali drago mi je da smo se opustili u drugom poluvremenu.”

Šarić je odigrao briljantnu utakmicu, može li biti na tom nivou cijeli turnir?

“Šarić je igrač koji može ostat na ovom nivou cijeli turnir. On je taj koji igri daje dimenziju više, naravno uz veliku pomoć nas ostalih.”

Što znate o Kanadi?

“O Kanadi znamo jako malo. Jedino znamo da su danas izgubili od Španjolske, ali ne opterećujemo se previše s njima. Ako igramo našu igru nećemo imati problema niti s jednom reprezentacijom.”

Koja su očekivanja uoči utakmice s Kanadom?

“Naša očekivanja su u svakoj utakmici ista. Pobjeda i ništa drugo. Mislim da treba ući u utakmicu maksimalno te dokazati publici i našim ljudima zašto smo prvaci Europe, a između ostalog zašto smo jedni od glavnih favorita za medalju.”

Ekipa s portala Crošarka zahvaljuje Junakoviću na razgovoru.

Danas igramo protiv Kanade koja je barem po reputaciji puno jači protivnik od Koreje, ali naši će u ovom susretu sigurno biti puno opušteniji tako da dobra igra ne bi trebala izostati. Utakmica se igra u 13.15h.

Related Articles