Junaković ponovno u Šibeniku!

Array

Ranije nego li je to vjerojatno i sam mislio kada je prije sezonu i pol otišao u Cibonu, Martin Junaković vratio se u redove Šibenika.

Nakon što je prošle godine vodio Šibenik do ulaska u A1 ligu, 20-godišnji Junaković odlučio se afirmirati na velikoj sceni, u zagrebačkoj Ciboni, međutim, prelazak iz A2 u ABA ligu bio je preveliki zalogaj za mladog hrvatskog reprezentativca koji među Vukovima nije zabilježio željenu minutažu. Ipak, u njegovom CV-u ostat će upisan naslov pobjednika regionalne lige.

Na povratak u svoj Šibenik Junaković se odlučio nakon kratkotrajne epizode u gradskom rivalu Jolly JBŠ-u.

Trenirao je s nama ove dane, a zajednički je interes, i naš i njihov, da nam pomogne koliko može, tako da smo se uspjeli dogovoriti. Ima otvoren ugovor s nama dok ne nađe klub, a možda ga i ne nađe pa ostane malo duže s nama. Pokušat ćemo ga maksimalno adaptirati u ekipu, koliko god nam bude mogao pomoći. Hoće li to biti minuta ili 30 vidjet ćemo, koliko god, da nam pomogne da dođemo do Lige za prvaka, rekao je trener Šibenčana Jeronimo Šarin.

Prvu povratničku utakmicu u narančastom dresu Junaković će imati u nedjelju na gostovanju kod Ribola Kaštele na otvaranju drugog dijela A1 lige.

Related Articles