Juniori Cedevite na euroligaškom turniru

Array

Selekcija Cedevite U18 (2001.godište i mlađi) od petka do nedjelje nastupa na Adidas Next Generation turniru u Beogradu. Zagrepčani se nalaze u skupini A gdje su još domaćin C.Zvezda, Umana Reyer Venezia (Italija) i Olympiakos (Grčka). U B skupini su Fenerbahče, Spars Sarajevo, Mega Bemax i Petrol Olimpija.

Pobjednici skupina će u nedjelju igrati za pobjednika turnira koji će nastupiti na Final Four u Španjolskoj (Vitoria-Gasteiz), koji će se održati od 16. do 19. svibnja.

Trener Cedevite Marko Trninić ističe velike probleme koje ima s ozljedama igrača (Matković, Bošnjak, Radović, Parlov), a samo će tri igrača u rosteru biti izlazno 2001.godište “Nemamo imperativ rezultata. Velika je čast sudjelovati u Euroligi. Imamo velikih poteškoća s ozljedama. Veliki je broj igrača koji će izostati s turnira, ali nadam se da to neće u velikoj mjeri utjecati na našu igru”, izjavio je Trninić, a prenosi kkcedevita.hr

Prvi susret Cedevita igra u petak (12.00) protiv Reyer Venezie, a navečer od 20.00 sati suparnik će biti Olympiakos. U subotu slijedi susret protiv C.Zvezde (16.00), a u nedjelju je utakmica za poredak.

Related Articles