Juniorske poluzavršnice u Zadru i Zagrebu

Array

Prema neslužbenim, ali pouzdanim, informacijama juniorske poluzavršnice Prvenstva Hrvatske održat će se u Zadru i Zagrebu.

Skupina B će se igra u Zagrebu u organizaciji Košarkaškog saveza Zagreba, a prema rosterima momčadi ova grupa je izuzetno jaka i svi klubovi se imaju pravo nadati prolasku na Final Four.

Tko će u Dubravi prolazak na završnicu tražiti Cibona s Arapovićem i Mazalinom, Feniks s braćom Žganec, Split s Marinellijem, Benderom, Jukićem uvijek neugodna Dubrava te Osječki sokol koji u svom sastavu ima par igrača koji imaju zapaženu minutažu u A1 ligi.

U skupini  A nastupiti će domaćin Zadar (prvak regije Jug), Križevci (prvak regije Sjever), Kvarner ili Kastav (prvak regije Zapad) te Cedevita i Zagreb (2. i 4. centar). Posljednju nepoznanicu, Kvarner ili Kastav, riješit će njihova večerašnja uzvratna utakmica koa se u 20 sati igra u kastavskoj dvorani.


U prvoj utakmici Kvarner je u samoj završnici došao do pobjede. Kučan (23) i Miličević (17) su bili najbolji u sastavu domaćina, dok je Robert Maljevac s 30 poena održao goste u utakmici i donio im priliku da se plasiraju na poluzavršnicu.

Kvarner 2010 – Kastav 74:71 (22:16, 36:32, 57:49)

Kvarner 2010: Banduka, Kučan 23, Vidmar 6, Karabaić 5, Furlan,Trento, Koljanin 13, Krstinić 6, Ferenčić, Miličević 17, Hero 4, Trbojević.
Kastav: Škrgić 8, Mataja, Slavić 10, Gavranović, Barnjak 9, Savić 6, Santini, Konjević 8, Maljevac 30, Pesić.

Related Articles