Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Justin Carter:”Mogu se zamisliti u Zadru i u budućnosti”

  Justin Carter spada u skupinu (po)najboljih stranaca koji su u posljednjih nekoliko sezona nosili dres Zadra. Osim onih igračkih, suigrači su često isticali i ljudske vrline ovog 33-godišnjeg Amerikanca koji je trenutno izvan kadra zbog lakše ozljede. U razgovoru za sport023 Carter je govorio o osvajanju Kupa Krešimira Ćosića, ali i eventualnom ostanku u klubu iz Donatovog grada.

  „Ovdje je sve dobro, pogotovo sada kada je vrijeme ljepše i može se boraviti vani. I kada su otvorene terase kafića. Volim piti kavu s prijateljima i šetati uz more. Što se košarke tiče, uživam igrajući je. Igramo sve bolje, osvojili smo Kup i zadovoljan sam svime.“ . priča Carter.

  Osvrnuo se Carter na osvajanje Kupa Krešimira Ćosića.

  „Bilo je fantastično, pogotovo ono što je uslijedilo kasnije. Vožnja od Omiša, navijači koji nas zaustavljaju po putu, pjevaju, slave, a još uvijek nismo znali što nas čeka kod dvorane. Nisam mislio da će biti toliko ljudi. Drago mi je što smo ih usrećili i što smo imali priliku proslaviti s njima. Nismo ih vidjeli u dvorani cijelu sezonu i bilo je zaista nevjerojatno. Sigurno doživljaj kojeg ću pamtiti.“

  Carterov ugovor sa Zadrom vrijedi do kraja aktualne sezone, on otkriva kako bi volio ostati ovdje.

  „Ugovor mi ističe krajem sezone i bilo bi lijepo da mi Zadar ponudi ugovor na još jednu godinu. Ovdje se osjećam jako ugodno i mogu se zamisliti u dresu Zadra i u budućnosti. Vidjet ćemo kada se sve završi, kakve ću ponude imati pa ću donijeti odluku.“ – otkrio je Carter.

  Ipak, priznaje da još nitko nije s njim pričao o ugovoru za sljedeću sezonu.

  „Ne, za sada još nitko nije pričao sa mnom oko toga.“ 

  Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave