KK Zadar demantirao: Josipu Sesaru nije ponuđeno mjesto glavnog trenera

Obzirom da je 04. lipnja 2020. godine u javnosti odjeknula informacija kako je gospodin Josip Sesar odbio ponudu Kluba za suradnju u nadolazećoj sezoni, Košarkaški klub Zadar s ciljem maksimalne transparentnosti želi razjasniti novonastalu situaciju.

Zbog neistinitih tvrdnji u javnosti, koje prenose medijske platforme, vodstvo Kluba dužno je referirati se na iste te priopćiti kako službene, ali i neslužbene ponude za gospodina Josipa Sesara na mjesto trenera seniorske momčadi nije ni bilo.

Navodi u kojima se spominje kako je trener Sesar odbio ponudu apsolutno su neistiniti i netočni.

(Foto: Marin Gospić)

Košarkaški klub Zadar trenutno je fazi priprema za sljedeću sezonu u koje ulazi i razmatranje najboljeg rješenja na poziciji glavnog trenera prve momčadi, ali u to razmatranje trener Sesar nije ušao.

Ovim putem vodstvo KK Zadar također želi izraziti čestitke Košarkaškom klubu Velika Gorica na plasmanu u ABA 2 ligu i treneru Josipu Sesaru na ostvarenju nove suradnje sa spomenutim klubom, kojeg će ove godine imati prilike voditi u regionalnoj ligi.

Kako je navedeno i ranije, Klub u ovom trenutku još uvijek planira i razmatra sve opcije o suradnjama za novu sezonu, a o svim odlukama, zaključcima i eventualnim novim suradnjama, javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Related Articles