KOALA: prijave za sedmu sezonu

Array

Ove godine košarkaška amaterska liga KOALA ponovno će organizirat ligu za sve one koji se žele rekreativno baviti košarkom i zabavljati se nastupajući u najmasovnijem košarkaškom natjecanju u Hrvatskoj. Utakmice se održavaju subotom i nedjeljom u dvorani ŽKK Medveščak na Zagrebačkom Velesajmu (paviljon 25), Avenija Dubrovnik 15. Sude ponajbolji zagrebački košarkaški suci koji sude i u A-seriji Hrvatskog košarkaškog saveza.

Veteranska liga će se organizirati u kategorijama 35+ i 45+ ako se za svaku kategoriju prijavi 8 ili više momčadi. Ukoliko se po kategoriji prijavi manje momčadi, obje će se kategorije spojiti u jednu Veteransku ligu. Ako se ne skupi dovoljan broj momčadi za Veteransku ligu, sve prijavljene momčadi moći će igrati u Amaterskoj ligi. Prilikom ispunjavanja Obrasca 1 potrebno je navesti natjecanja za koje prijavljujete svoju momčad (npr. Veteranska liga – kategorija 45+)

U Amaterskoj ligi mogu nastupati igrači stariji od 18 godina, koji nisu licencirani u A sustavu Hrvatskog košarkaškog saveza (A-1 i A-2 ligama HKS-a) i ekvivalentnim sustavima natjecanja drugih država.

Sve dodatne informacije o Ligi, te kako se prijaviti možete doznati na e-mail adresi kos.ama.liga@gmail.com ili na mob. 091/23-33-791.

Related Articles