Košarkaš ABA ligaša pao na doping testu!

Dugo su u Baru čekali da za igraju u Eurocupu, a ove sezone im se i ta velika želja ostvarila. Košarkaši Mornara su u uvodnih pet kola ovog natjecanja na omjeru od 3 pobjede i 2 poraza. Zadnjeg dana rujna odigrali su premijernu utakmicu Eurocupa u Njemačkoj, protiv Ulma, a nakon dvoboja igrači su završili na doping testiranju te je u crnogorski klub jučer stigla neugodna vijest – Vukota Pavić pao je na doping testu.

“Taj momak je odrastao u Baru, s nama, prirastao nam je svima srcu, ali neću se baviti time. Klub je izašao s priopćenjem, a ja kao šef stručnog stožera stojim iza toga da Mornar s ovime apsolutno nema nikakve veze. Sve što dogodilo ljetos u pauzi, kada je Pavić radio privatno s jednim kondicijskim trenerom, to je na nadležnim organima da ispitaju. Još ne mogu vjerovati da se to dogodilo, da je to točno. Kao klub smo napravili sve što smo mogli, igrača smo susprendirali i udaljili, kako nalažu pravila.” – rekao je Pavićević.

“Kao trener smatram da svim ljudima koji mladim osobama daju nedozvoljena sredstva treba zabraniti bavljenje sportom, ali i bilo kakvim poslom. Imam samo jedno pitanje za njih – bi li to dali svojoj djeci? Klub apsolutno nikakve veze nema s time, svi smo u šoku, ostali smo bez riječi…” – istaknuo je trener Barana.

Related Articles