Krunoslav Krajnović podnio ostavku

Array

Sad već bivši trener Đure Đakovića za naš portal potvrdio je da je Upravi A1 ligaša iz Slavonskog Broda dao mandat na raspolaganje.

Porazom u produžetku od Alkara Đuro Đaković se udaljio od priželjkivane pozicije koja vodi u Ligu za prvaka. Brođani su odlično krenuli u prvenstvu, startali su sa tri pobjede, a u četvrtim kolu su uz odličnu igru poraženi u Trnskom od Zagreba.  U tom trenutku bili su ono što je sada Kvarner, najugodnije iznenađenje lige.

Nakon toga njegova momčad ima ogromnih problema s ozljedama, a uz sve to uklopio im se neugodan ždrijeb u Balkanskoj ligi. Između prvenstvenih kola imali su duga putovanja u Izrael, Bugarsku i Makedoniju nakon kojih su u pravili proširivali listu ozlijeđenih. Sve negativno se posložilo u slavonsko-baranjskom derbiju kada je jedino mladi Kljajić bio u potpunosti spreman za igru.

Krajnović je i prije početka lige u intervjuu za naš portal izjavio da mu je prioritet Liga za prvaka i da je to mjerilo njegovog uspjeha tako da i nije neočekivan ovaj potez od strane mladog Brođanina.

“Što se tiče lige, jedno je sigurno, sa svima ćemo se boriti bez obzira radi li se o Zaboku, Osječkom Sokolu, Zadru, Ciboni ili Cedeviti. Ambicije i ciljevi kluba iz Slavonskog Broda su odavno poznati, Đuro Đaković će se boriti za Ligu za prvaka i sve ispod toga je neuspjeh. Siguran sam da ćemo svojim igrama vrlo brzo steći respekt ekipa koje imaju daleko veći proračun. ”

U klubu moraju brzo reagirati jer već sutra putuju u Bar (Crna Gora) na utakmicu Balkanske lige. Ako prihvate ostavku, za pretpostaviti da će do konačne odluke oko novog trenera taj posao odrađivati Domagoj Junačko ili Dražen Štojs, dosadašnji pomoćnici na klupi Brođana.

Related Articles