KTS ROCKS – zlatni sponzor Dana košarke u Sigetu!

Iz dana u dan raste broj sponzora koji žele pomoći održavanje Dana košarke u Sigetu – Siget Open by Domograd, 12. lipnja! Od naše prošle objave od prije nekoliko dana organizatori događanja na sportskom kompleksu u blizini Super Andrije, već ionako podužem popisu dogovorenih sponzorstava i donacija dodali su još nekoliko takvih. Tako su Košarkaški savez Zagreba i Udruga zagrebačkih košarkaških sudaca odlučili pomoći sa sucima i zapisničarima, Hrvatski košarkaški savez donirao je lopte Wilson, službene lopte za igranje 3 na 3 košarke, a novi sponzor je i Pan Asia, trgovina koja se uskoro otvara u Sigetu, a u kojoj će se moći kupiti veliki broj azijskih prehrambenih proizvoda.

Zlatni sponzor Siget Open-a KTS ROCKS sponzorirat će tri prvoplasirane ekipe u seniorskoj košarci 3 na 3, ali i pobjednika natjecanja u šutu za tri poena, visokim iznosima na poklon karticama poznatog sportskog brenda Intersport . Naravno, uz poklon kartice, najbolje ekipe bit će nagrađene i bogatim novčanim nagradama.

_

U nadi da će epidemiološka situacija početkom lipnja biti bolja nego je trenutno, nadamo se da će se košarkaško događanje u Sigetu moći održati i da ćemo mu i sami kao medijski pokrovitelji prisustvovati i uživati u dobroj košarci najmlađih, ali i seniorskom haklu 3 na 3. O after paryju da ne pišemo….