Kup: Odgođen susret između Grafičara i Osječkog sokola

Array

Košarkaši Grafičara iz Ludbrega, članovi A-2 lige sjever,  danas od 19 sati u svojoj dvorani dočekuju prvoligašku momčad Osječkog Sokola iz Osijeka. Utakmica je to drugog kruga kupa Krešimir Ćosić, a veliki favorit u tom susretu je sastav iz Osijeka.

Utakmica je zbog vremenskih neprilika odgođena, datum odigravanja odredit će se naknadno

Osijek se nalazi na devetom, predposljednjem mjestu prvoligaške ljestvice s 2 pobjede i 7 poraza, a zbog slabih rezultata pojačali su se ispod koša. Bruno Šndov, igrač s nekoliko NBA sezona u nogama zaigrati će tako u Ludbregu gdje s nestrpljenjem očekuju utakmicu i punu dvoranu.

Grafičar s druge strane u ovoj sezoni ostvaruje povijesne uspjehe. Po prvi su puta u povijesti kluba su osvojili kup regije sjever, a nakon toga se i plasirali među najboljih 16 Hrvatskih momčadi u kupu gdje na najbolji mogući način predstavljaju regiju sjever. Imali su u klubu iz Ludbrega bolesnih igrača koje je gripa prikovala za krevet, ali više manje svi će biti na raspolaganju treneru.

Kratki najavu utakmice iz tabora Grafičara dao nam je tvorac najvećeg uspjeha u povijesti kluba, najzaslužniji uz igrače naravno, trener Dražen Cesar:

“Osječani su apsolutni favoriti,ali to ne znači da ćemo se predati. Igrati ćemo svoju igru s nekim novinama, a papirnati favoriti ne pobjeđuju uvijek.”

Related Articles