#234 Lana Pačkovski – dio sadašnjosti i budućnosti Medveščaka | Crosarka.com #234

Lana Pačkovski – dio sadašnjosti i budućnosti Medveščaka

Oko uobičajene procedure prelaska igračice iz kluba u klub u slučaju Lane Pačkovski digla se velika prašina. U ovom slučaju oko na Pačkovski bacio je Novi Zagreb, ali do transfera nije došlo.

Evo što o svemu kaže športski direktor ŽKK Medveščaka Željko Alatović.

“Lana Pačkovski bila je i ostala igračica Medveščaka s kojom se klub ponosi kao i s ostalim igračicama, juniorskim reprezentativkama Hrvatske iz našega kluba. Ne znam čemu silna priopćenja o nekakvim sasvim uobičajenim procedurama”, pita se športski direktor ŽKK Medveščak Željko Alatović.

“Najprije bih postavio pitanje što je s našim nekadašnjim standardnim igračicama koje su iz Medveščaka otišle u druge sredine, kao što su Iva Mežnarić, Irena Čunčić i Romana Musić? Gdje su i zašto su nestale s košarkaške scene? Mogu samo kazati da ŽKK Medveščak ubuduće neće biti ničija igračka samoposluga te stoga i te kako vodimo računa o statusu naših igračica s kojima imamo velike planove i koje su perspektiva našega kluba. Želimo stvoriti i cilj nam je stvaranje vrlo respektabilne ekipe koja će jednog dana igrati zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu ali isto tako i u europskim natjecanjima. Mislim da s igračicama profila koje sad imamo to možemo i očekivati sljedećih godina.”

Možemo za kraj dodati kako pripreme ekipe Medveščaka za sljedeću sezonu kreću 3. rujna kada će se na prozivku treneru Braslavu Turiću javiti sve igračice.