#234 LeBron tragičar protiv Sixersa, vratio se Šarić | Crosarka.com #234

LeBron tragičar protiv Sixersa, vratio se Šarić

Petak na subotu, uobičajeno, donio je mnoštvo uzbuđenja na NBA parketima u kojima su neki od glavnih aktera bili hrvatski igrači. Utakmica večeri zasigurno je bila između Cavsa i Sixersa. Dario Šarić   se vratio na NBA parkete i sudjelovao u pobjedi svoje momčadi nad LeBronom i družinom. Vidjelo se da je Šiši van ritma pa nije pretjerano bio šuterski raspoložen. James je odigrao još jednu utakmicu za pamćenje, ali na kraju je ispao tragičar kada je u samoj završnici promašio ključna slobodna bacanja.

Na LeBronovih 44 koša (11 skokova i asistencija) Simmons je odgovorio kod Phile sa 27 koševa, 15 skokova i 13 asistencija, ali i J.J. Reddick koji je ubacio 28 poena. Šarić je na kraju završio s 3 poena i šut iz igre 1/9. Ante Žižić je odgledao susret s klupe.

Mario Hezonja odradio je solidnih 23 minute u početnoj petorci Magica koji je poražen kod kuće od Jordanovih Hornetsa. Hezi je na kraju ubacio 11 poena i uhvatio pet skokova. Čak 17 trica Hornetsa bilo je previše za obranu Orlanda.

Toronto Raptorsi su potpuno nadigrali Bogdanovićeve Pacerse, a Babo se potpuno uklopio u lošu večer Indiane. Naime, Mostarac je ubacio samo 5 koševa za 17 minuta igre. Ibaka je predvodio Raptorse s 25 poena.

Ivica Zubac dobio je 22 minute protiv Wolvesa i na kraju lijepo iskoristio minutažu za 14 koševa i devet skokova, od čega je čak šest bilo napadačkih. Teague je predvodio Vukove s 25 poena, a nakon duljeg izbivanja vratio se i Butler koji je na kraju završio na 18 poena.

Dobar zamah uhvatio je i Dragan Bender. No, njegovi Sunsi i dalje teško i rijetko pobjeđuju. Pelicansi su bili potpuno bolja ekipa, a Davis sa 33 i Mirotić s 31 košem predvodili su Pelicanse do uvjerljive pobjede. Bender je ubacio 14 koševa i uhvatio osam skokova.