Subota, 28 svibnja, 2022
More

  Lijepe vijesti za Šibenku: Oporavio se Gulin

  Šest mjeseci je prošlo od teške ozljede reprezentativca Ivana Gulina. Lijepo ga je ponovo vidjeti na parketu s trenerima Rahimićem i Jurićem.

  Treneru, lijepa informacija od jutros i veliko pojačanje za iduću sezonu.

  “Pa evo nakon šest mjeseci pauze zbog teške ozljede zgloba, prije par dana dopuštenje da igra dobio je Ivan Gulin, tako da smo krenuli sa njim u rad i mislim da će to za onu igru koju mi preferiramo ove sezone, mislim da će to biti veliko pojačanje.” 

  Nema odmora, vi i trener Jurić ponovo ste na parketu?

  “To je neki aktivni odmor. Radimo većinom kroz jutarnji period i nekih sat i pol vremena, a sljedeći tjedan će i Gulin početi sa teretanom tako da nema odmora.” 

  Ždrijeb za novo prvenstvo je u petak. Kakvi su planovi za pripreme?

  “Znamo da liga kreće 19. rujna. Ne mogu se ni sjetiti da je ikad počela ranije. Planirali smo početak priprema za 3. kolovoza. Svi se okupljaju i mlađi i stariji. Počeli smo dogovarati neke prijateljske utakmice i turnire i nadamo se da će ova situacija oko korone dopustiti da napravimo sve kako smo planirali” – rekao je za službenu stranicu Dženan Rahimić.

  Evo kakvu su dojmovi Ivana Gulina nakon odrađenog prvog treninga pod punim opterećenjem.

  Ivane, šest mjeseci je prošlo od ozljede. Ponovo si u punom treningu, doktor je dao dopuštenje?

  “Da, pregled je bio nedavno obavljen i dopuštenje je dano za treninge na maksimalnom nivou. Radim već nekih tjedan dana i drago mi je da sam se vratio nakon tako dugog perioda.”

  Šest mjeseci bez košarke nije lako. Kako se osjećaš?

  “Definitivno nije bilo lako jer to je moje zanimanje i to je ono što radim iz ljubavi, tako da kad nešto volite definitivno nije lako se toliko odvojiti. Uspio sam sve istrpiti i vratiti kako treba.” 

  Što očekuješ od iduće sezone?

  “Jednu mladu i poletnu ekipu, brzu igru i dobru atmosferu. Nadam se i da ćemo pružati dobre rezultate” – rekao je za službenu stranicu kluba Ivan Gulin.

   

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave