Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Luka Bujas više nije trener Križevaca!

  Prvi čovjek struke križevačkog prvoligaša, Luka Bujas, podnio je ostavku s mjesta trenera seniora i juniora. Razlozi ostavke su osobne prirode i UO kluba prihvatio ju je uvažavajući i poštujući sve razloge koje su Bujasa navele na tu odluku.

  - Advertisement -

  Kako navode na službenim stranicama kluba, Upravni odbor kluba posebno ističe da su rezultati, a i trenutno mjesto u A1 poretku u potpunosti u okviru očekivanja, poglavito u delikatnoj situaciji kada je klupsko vodstvo donijelo dalekosežne odluke vezane uz pomlađivanje prve ekipe, pa čak, ako treba i na uštrb rezultata i nikako nisu razlog razlaza Bujasa i Žabaca.

  Luka je seniorsku momčad preuzeo u polusezoni 2012. godine te je sačuvao prvoligaški status, a istovremeno je s juniorima postizao sjajne rezultate poput poluzavršnice prvenstva RH. Juniori su i ove godine prvaci međužupanijske lige i ovog tjedna im počinje regionalno natjecanje na kojem će se boriti za još jednu poluzavršnicu.

  Križevci će uskoro predstaviti ime novog trenera prve momčadi, a ekipu juniora će preuzeti Matej Bolčić, dosadašnji pomoćni trener seniora i juniora.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE