Luka Šamanić izvrstan u novom porazu Utah Jazza

Šamaniću je jedan skok falio za double-double učinak, a imao je 19 poena što je najviše od svih na parketu.

Sinoć su košarkaši Utah Jazza odigrali svoju drugu utakmicu ljetnje lige u Salt Lake Cityu i izgubili od 76ersa 104-94, a naš Luka Šamanić bio je izvrstan.

S tako mladom momčadi i mnogo novih lica, glavni trener ekipe Jazza za ljetnu ligu Evan Bradds znao je da će to biti borba za Jazz.

Bez obzira na ishode, veliki dio utakmica Utahove ljetne lige je u razvoju i gledanju kako će igrači odgovoriti na zadatke koji ih snađu. Iako Utah još uvijek traži svoju prvu pobjedu, svakako nastavljaju pokazivati ​​svoju borbenost svake noći.

Večeras je bio dobar primjer za naše dečke o tome koliko je NBA fizički težak”, rekao je Bradds. “Dobro je da naši dečki uče, o tome se radi. Još uvijek sam siguran u to kamo idemo i u kojem smjeru idemo.

Luka Šamanić je upisao 19 poena (7-11 iz igre, 3-5 za tri poena, 2-2 slobodna bacanja), devet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu u 27 minuta igre. Šamaniću je nedostajao samo jedan skok za double-double učinak.

https://twitter.com/utahjazz/status/1676791652537749505?s=46

Unatoč ulasku u svoju četvrtu NBA sezonu, Šamanić ima samo 23 godine i mogao bi se izboriti za mjesto u rotaciji Jazza ove sezone ako nastavi s ovakvim igrama.

Related Articles