Marino Čačić: Ime KK Zadar nije na prodaju

Array

Povodom jučerašnjeg članka objavljenog na jednom zadarskom internet portalu u kojem je objavljen cjenik reklamnih usluga Košarkaškog Kluba Zadar i o prodaji imena kluba za 9 mlijuna kuna, direktor kluba Marino Čačić obratio se javnosti otvorenim pismom.

Otvoreno pismo direktora prenosimo u cijelosti:

Poštovani,
S obzirom da sam osobno dobio više upita u vezi senzacionalistički objavljenog dokumenta, a kojim je predviđena “prodaja” imena Košarkaškog Kluba Zadar, osjećam potrebu da se obratim javnosti.
Navedeni dokument je cjenik oglasnog prostora koji se unazad nekoliko godina koristio u klubu kao orijentir cjenovne valorizacije oglasnog prostora K.K. Zadar. Cjenik ne sadrži moj potpis ili pečat K.K. Zadar s.d.d.
Budući da je ime K.K. Zadar zaštićeno statutom Košarkaškog Kluba Zadar s.d.d. (čl. 2. St. 4.) uprava i ne može staviti ime kluba na prodaju.
U Košarkaškom klubu Zadar mijenjamo pristup svojim sadašnjim i potencijalnim novim sponzorima te kreiramo nove pakete sponzorstva, po sistemu “ključ u ruke”. Zamisao je da novim pristupom ponudimo kompletniju uslugu od dosadašnje kojom ćemo osim “golog” oglasnog prostora ponuditi cijelu priču oko K.K. Zadar, njegove iznimno bogate povijesti i emocionalne povezanosti sa navijačima te vjerujemo da će sponzori naći svoj interes za sudjelovanje u pokrenutim aktivnostima na Facebook stranici, na KK Zadar TV-u te u aktivnostima na samim utakmicama našeg Kluba.
Nije tajna da je stanje u K.K. Zadru jako osjetljivo te nam je potrebno strpljenje i razumijevanje svih subjekata u i oko kluba.
Trenutno stanje u kojem se nalazimo svaki dan proizvodi nove obveze od kojih dobar dio nismo u stanju redovito servisirati te smo se odlučili pokušati riješiti probleme kroz postupak predstečajne nagodbe.
Taj bi nam postupak trebao omogućiti reorganizaciju kluba te uspostavljanje održivog načina poslovanja kojim ćemo biti u mogućnosti ispunjavati svoje obaveze kako prema radnoj zajednici, tako prema igračima, dobavljačima te vjerovnicima.
Marino Čačić
Direktor društva

Related Articles