Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marko Arapović:”U klubu su bili izrazito nekorektni, a zbog njih sam odbio puno izdašni je ponude”

  Nakon naprasnog razlaza KK Splita i Marka Arapovića, sada na vidjelo izlaze detalji zbog kojih se suradnja između Zagrepčanina i kluba s Gripe završila i prije nego je on zaigrao za Žute. Svoju verziju cijele situacije u razgovoru za Dalmatinski portal otkrio je sam Arapović.

  - Advertisement -

  Jako mi je neugodno. To što su pokušavali napraviti je bilo izrazito neprofesionalno. Htio sam biti korektan prema njima, ali bili su izuzetno nekorektni. Nakon što je ugovor raskinut, zvali su me da potpišem novu verziju ugovora, molili su me da se vratim. Trenirao sam s ekipom, trener Skelin je bio zadovoljan. U četvrtak navečer je došlo do nekih preokreta vezanih za ugovor. Rezervirao sam avionsku kartu, otišao do Splita i pokupio stvari.“  – rekao je Marko.

  Poznato je da je Arapović junior proteklih godina imao velikih problema s ozljedama, a upravo iz tog razloga je odradio nekoliko treninga sa Splitom prije samog potpisa ugovora.

  „Imam potvrdu najboljih svjetskih doktora da je sve u redu. Došla je do mene informacija da su zvali dosta doktora, pa je vjerojatno neki šarlatan rekao da nešto nije u redu. Ovo nisam nigdje doživio. Razgovarao sam nakon svega s ocem (bivši košarkaš Franjo nap.a) i menadžerom. Toliko nam je bilo žao da smo se smijali. Izuzetno cijenim trenera Skelina, molio me da ostanem, ali očito je bila neka viša sila. Jedini moj cilj je bio taj da ću igrati maksimalan broj minuta. Odbijao sam pet puta veće ponude, želio sam ljudima dokazati da sam zdrav. Nažalost, zaboravio sam da je to Hrvatska. To što su napravili nema veze s profesionalnošću, s ljudskosti. Pokazali su da nemaju srama. Htio sam biti gospodin, ali ne mogu dopustiti da mi blate im.“ – zaključuje Arapović.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE