Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Marko Šutalo pronašao novi klub

  Marko Šutalo više nije igrač Zadra, on je kao i Toni Prostran, te Ivan Batur napustio klub i pronašao novu sredinu. Potpisao je za rumunjski Pitesti.

  - Advertisement -

  Šutalo, koji se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine od sljedeće sezone dalekometne šuteve pogađat će u Rumunjskoj. Prošle sezone je za Zadar postizao 12,4 poena u susretima ABA lige dok je u Hrvatskoj Ligi za prvaka ubacivao 11,9 koševa. Reprezentativac BiH u karijeri je nastupao za Široki, Hemofarm i Vojvodinu u ABA ligi.

  Zadar je tako ostao bez još jednog igrača u rosteru, a izgledno je da će zadrani u sljedećoj sezoni još jednom gledati potpuno izmjenjeni roster jer kako piše Zadarski list, gotovo je sigurno da navijači Zadra neće gledati ni Marka Lyonsa, Andrewa Lawrencea i Ante Đuguma. Ostati bi najvjerojatnije trebali kapetan Ive Ivanov, Marko Ramljak, Lovre Bašić i Filip Kraljević dok se sa Josipom Sobinom još uvijek pregovara.

  Pojačanja se aktivno traže, a kako doznajemo, Franko Kaštropil nije u kombinacijama iako ga mnogi spominju jer se nalazi u Zadru, ali ondje samo trenira individualno sa dva zadarska stručnjaka. Velika želja bio je i prvi razigravač Gruzije, Giorgi Tsintsadze kojeg dobro pamtimo s prošlogodišnjeg Eurobasketa gdje nam je zadavao velike probleme, ali on je na kraju potpisao za MZT.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE