Marko Tomas propušta EuroBasket?!

Array

Marko Tomas na jučerašnjem je treningu u igri jedan na jedan protiv Bojana Bogdanovića ozlijedio kvadriceps. Prema svemu sudeći, Tomas neće biti u mogućnosti zaigrati na EuroBasketu koji počinje sljedeći tjedan.

“Svih pet ruptura u karijeri dogodilo mi se tijekom trčanja s loptom. Ovog puta me strašno zapeklo u kvadricepsu. Vjerojatno je da neću igrati u Sloveniji, samo se nadam da mi nije propala sezona. Ovo je prvi put da mi je puknuo kvadriceps, do sada je to bio slučaj sa zadnjom ložom”, izjavio je za Večernji list uzrujani Tomas.

Točna težina ozljede znat će se za dan ili dva kada Marko napravi magnetsku rezonanciju u Zagrebu. Ukoliko Tomas propusti ovogodišnji EuroBasket, bit će mu to treće u nizu koje će propustiti zbog ozljede.

Prema svemu sudeći, Marko Tomas je posljednji igrač koji je otpao s popisa putnika za EuroBasket, a izborniku Jasminu Repeši viša je sila odredila tko je posljednji prekobrojni putnik za Sloveniju.

Hrvatska u Sloveniji trebala bi tako istrčati u sljedećem sastavu: Roko Ukić, Ante Delaš, Dontaye Draper, Bojan Bogdanović, Krunoslav Simon, Damjan Rudež, Dario Šarić, Luka Žorić, Lukša Andrić, Mario Delaš, Damir Markota i Ante Tomić.

Related Articles