Matej Kljaić novi član Ribola Kaštela

Array

U subotu je za prvu momčad Ribole Kaštela debitirao Matej Kljaić. 24-godišnji Kljaić je u sastav ušao umjesto Josipa Matića koji se umirovio zbog problema s ozljedama. Već je nastupio u porazu od Šibenika i upisao solidnih osam poena, dvije asistencije i tri skoka.

“Iskreno, transfer nisam očekivao ovako u sredini prvog dijela sezone; ugodno me iznenadio. Na moju sreću bio sam u kakvom-takvom trenažnom procesu i došao donekle spreman”, ispričao nam je Kljaić.

Bio je razigravač i jedan od najboljih igrača zagrebačke momčadi VERN s kojom je prošle godine osvojio sveučilišno prvenstvo u košarci u Zagrebu, a također je s VERN-om protiv upravo Kaštele u prošloj sezoni vodio veliku bitku oko ulaska u HT Premijer ligu.

“Zadovoljan sam ovdje, mislim da sam se dobro uklopio u ekipu, uživam povjerenje trenera i ljudi u klubu, nadam se da ću to opravdati i vratiti im dobrim partijama u narednim utakmicama.”

Ističe da je cilj ekipe pobjeda svake utakmice te da trenutno rezultatsko stanje nije realno stanje u ekipi

“Cilj nam je pobijediti svaku utakmicu, trebamo se što prije izvući iz ovog negativnog ritma s jednom pobjedom, mislim da ovo nije realno stanje ove ekipe.”

Inače, Matej Kljaić je s košarkom započeo u KK Svjetlost Brod, današnji Slavonski Brod. 

Related Articles