Subota, 4 prosinca, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mile Karakaš:”Prava momčadska pobjeda koja je iznesena obranom”

  Jučerašnjim domaćim slavljem u dvoboju s Mega Soccerbetom košarkaši Splita napravili su iznimno bitan korak ka mirnijem „osiguravanju“ ostanka među regionalnom elitom. Sjajan je bio veteran Roko Leni Ukić s 29 poena, ali pobjedu je donio kolektiv, istaknuo je to poslije dvoboja i trener Žutih Mile Karakaš.

  - Advertisement -

  „Utakmica je bila kakvu smo priželjkivali, tvrda, baš “na mišiće”. Istina, nismo tako počeli, 30 poena smo primili u prvoj četvrtini. Pokazali smo čvrstoću, ovo je bila prava momčadska pobjeda, koja je iznesena obranom. Pogodili smo neke teške šuteve, prije svega Roko Ukić, izgledao je fenomenalno, nadam se da će tako i nastaviti.“ – rekao je Karakaš.

  A samo 24 sata prije utakmice pehist Ilija Đoković je završio na hitnom kirurškom prijemu na Firulama zbog sumnje na lom prsta. 

  – U čekaonici mi je još jednom potegnuo prst, namjestio ga je. Igram protiv Mege – skakao je Ilija od sreće i stiskao ruku. 

  A jesam, malo žešće sam ga potegnuo. Ne pitaj ništa, važno je da smo riješili – objašnjavao je fizioterapeut kluba Zoran Brzulja neobjašnjivo, čime je dokazana velika želja Đokovića za igrom, a susret je zaključio s 11 poena i 3 asistencije.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE