Mirna Mazić: Predivan je osjećaj pobijediti na Igrama

Array

Nakon prve povijesne pobjede hrvatske ženske košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama upitali smo Mirnu Mazić da nam prenese par dojmova iz Londona.

“Mogu reći da je predivan osjećaj pobijediti kada si na Olimpijskim igrama, pogotovo pred punom dvoranom te kada ti svi hrvatski sportaši čestitaju pri povratku u selo. To je stvarno poseban osjećaj u kojem do izražaja dolazi pravo olimpijsko ozračje,” bilo je prvo što nam je Mirna rekla.

O samoj utakmici naša reprezentativka je nadodala: “Znale smo da su one fizički dominantna ekipa, brze su i skočne, te smo se pripremile na to da će nam najveća opasnost biti njihovi prodori te napadački skok. U većem dijelu utakmice to smo uspjeli iskontrolirati te laganim kontrama došli do 20 poena razlike. Svatko tko je ušao donio je dodatnu iskru i želju za pobjedom.”

“Mogu samo reći da sam jako ponosna i sretna što mi se pružila prilika da budem dio ove Olimpijske priče”, rekla je Mirna za kraj razgovora, a mi samo možemo dodati da smo i mi ponosni i na nju i na sve ostale hrvatske reprezentativke i da im želimo svu sreću i u ogledu protiv Turske.

Related Articles