Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Mirna Mazić: Predivan je osjećaj pobijediti na Igrama

  Nakon prve povijesne pobjede hrvatske ženske košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama upitali smo Mirnu Mazić da nam prenese par dojmova iz Londona.

  - Advertisement -

  “Mogu reći da je predivan osjećaj pobijediti kada si na Olimpijskim igrama, pogotovo pred punom dvoranom te kada ti svi hrvatski sportaši čestitaju pri povratku u selo. To je stvarno poseban osjećaj u kojem do izražaja dolazi pravo olimpijsko ozračje,” bilo je prvo što nam je Mirna rekla.

  O samoj utakmici naša reprezentativka je nadodala: “Znale smo da su one fizički dominantna ekipa, brze su i skočne, te smo se pripremile na to da će nam najveća opasnost biti njihovi prodori te napadački skok. U većem dijelu utakmice to smo uspjeli iskontrolirati te laganim kontrama došli do 20 poena razlike. Svatko tko je ušao donio je dodatnu iskru i želju za pobjedom.”

  “Mogu samo reći da sam jako ponosna i sretna što mi se pružila prilika da budem dio ove Olimpijske priče”, rekla je Mirna za kraj razgovora, a mi samo možemo dodati da smo i mi ponosni i na nju i na sve ostale hrvatske reprezentativke i da im želimo svu sreću i u ogledu protiv Turske.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE