Mršić traži pobjedu i povratak samopouzdanja

Array

Cibona u okviru trećeg kola ABA lige dočekuje Partizan a na igračima zagrebačke momčadi veliki je pritisak zbog loših igara u prva dva kola te dva poraza. Cibona je izgledala dosta loše u te dvije utakmice a sutrašnja utakmica najbolja je prilika da igrači i trener poprave dojam i vrate povjerenje navijača.

Kao uvod u sutrašnju utakmicu trener Mršić je rekao: Utakmica Cibona – Partizan uvijek je derbi! Maksimalno smo koncentrirani i u ova dva dana između utakmica pokušali smo se psihički podignuti. Danas ćemo poraditi na još nekim detaljima kako bi sutra što bolje izgledali. Veće motivacije od protivnika koji nam sutra dolazi nema. Samopouzdanja možda malo fali, no ono se stječe agresivnošću, dobrom igrom u obrani i skokom u napadu. To je put kojim želimo vratiti samopouzdanje i dobiti ovu utakmicu.”

Poslije utakmice u Mađarskoj Mršić je kao rezultat poraza naveo neuigranost i fizičku nemoć na kraju susreta. Trener Mršić zajedno sa svojim pomoćnicima željno iščekuje sljedeći tjedan u kojem će imati vremena dodatno pripremiti ekipu.

Momčad Partizana trener Cibosa je prokomentirao riječima: “Partizan je dosta promijenio momčad. Doveli su starog trenera koji je tamo napravio najveće rezultate u svojoj trenerskoj karijeri. Izuzetno su mlada i agresivna momčad. Smatram da je njihova najveća kvaliteta agresivnost u obrani i agresivnost u napadačkom skoku pa će naš osnovni cilj biti odgovoriti na te dvije stvari.”

Na kraju Mršić je pozvao i navijače da dođu podržati momčad prema prvoj, veoma važnoj pobjedi: “Pozivam i navijače jer nam je u ovoj utakmici njihova podrška izuzetno bitna. Volio bih da igrači osjete da je publika uz njih.”

Utakmica Cibone i Partizana na rasporedu je sutra (subota) u 17.00 sati.

Related Articles