Mršić:”Ovo je jedna školska turneja”

Array

Nakon otvaranja NBA ljetne lige i prve utakmice protiv Detroit Pistonsa, koju je Hrvatska izgubila 96:80, izjave su dali izbornik Veljko Mršić i naš najbolji pojedinac Željko Šakić.

„Stvarno je bilo super, s obzirom da nam je ovo bila prva utakmica ovdje i da je ova liga zaista dobra. Ja sam osobno mislio da će biti lošije, ali smatram da je prvi dio bio odličan. U drugom smo dijelu malo pali, ali to je čar i draž ovog svega“, rekao je odmah po završetku utakmice Željko Šakić.

Izbornik Veljko Mršić bio je zadovoljan prikazanim: „Prva utakmica nakon 15 dana treninga je iza nas. Prvo je poluvrijeme izgledalo jako dobro. Dvije minute do kraja četvrtine je još bio egal, međutim nakon toga dolazi do izražaja njihova bolja fizička sprema i veći atlecitizam što nismo uspjeli popratiti. No, s obzirom da je ovo bila prva utakmica i da sam ja na ovoj utakmici uočio neke stvari, smatram da je ocjena zadovoljavajuća. Ovo je jedna školska turneja na kojoj ćemo vidjeti koji naši igrači mogu odgovoriti ovom načinu igre i nakon koje se nadamo da će svi profitirati i u budućnosti biti bolji igrači.“

Related Articles