Mršić:”Samo s Hezonjom nisam uspio uspostaviti kontakt”

Array

Veljko Mršić za Sport klub uoči prilično bogatog ljeta za reprezentaciju je otkrio što su mu rekle naše NBA zvijezde, a osvrnuo se i na talentiranog Mario Nakića.

Veljko Mršić danas je u Zagrebu objavio popis od 15 igrača koji ovog ljeta kandidiraju za reprezentaciju koju očekuje Ljetna liga u SAD-u, pa potom tri turnira u Kini.

Na popisu naravno nema NBA igrača, no izbornik je za kamere Sportkluba istaknuo kako se s njima čuo te da su oni neupitni za buduću natjecanja.

– Bio sam u kontaktu sa svim našim igračima koji igraju u NBA ligi, svi su jako pozitivni. Nijedan nije stavio pod upitnik svoje neodazivanje. Samo zbog pravila ne mogu nastupati u kvalifikacijama i na Ljetnoj ligi pa ih zbog toga nismo koristili. Za sva buduća natjecanja oni su neupitni – rekao je za Sport klub Mršić pa dodao:

– Svi igrače osim Marija Hezonje, s kojim nisam uspio stupiti u kontakt, su pozitivni. Neki od njih će doći i na Ljetnu ligu, biti tamo s momčadi.

Mršić je ponudio i odgovor na pitanje je li se nešto promijenilo u regulaciji Fibe kada je riječ o odnosu s Euroligom.

– Stvari stoje kao i prošle sezone, trebamo vidjeti prijelazni rok kada završi koji to igrači će biti u euroligaškim momčadima, koji ne.

Osvrnuo se Mršić i na talentiranog Marija Nakića, koji još nije odlučio hoće li igrati za Hrvatsku, Srbiju ili Španjolsku

– Imali smo kontakta s njim, znamo, cijenimo ga, izuzetan je talent, na njemu je da odluči za koga želi igrati u budućnosti, zasad još nije donio nikakvu odluku – zaključio je Mršić.

Related Articles