Na pomolu novi otkaz u reprezentaciji Srbije

Array

Košarkaška reprezentacija Srbije za nekoliko dana počinje nastup na Eurobasketu u znatno oslabljenom sastavu. Kao što ste već mogli pročitati na našim stranicama, nedostaje im čak osam igrača (koji bi kao ekipa konkurirali za naslov prvaka), a sada izbornika Sašu Đorđevića vrlo vjerojatno očekuju nove loše vijesti.

Naime, blizu otkazivanja nastupa na Europskom prvenstvu sada je i Nikola Kalinić, koji vuče ozljedu leđa. Izbornik je poštedio 25-godišnjeg igrača Fenerbahčea u pripremnim utakmicama u Njemačkoj i Grčkoj, no sve je izglednije kako ipak neće biti spreman do početka prvenstva.

Po pitanju otkazivanja nastupa oglasio se i sam igrač, koji je za srpski Sportski žurnal rekao:

“Osjećam se katastrofalno. Da budem iskren, da nije bilo toliko otkaza vjerojatno bih ja sada bio kod kuće. Ali, imam neku obavezu prema suigračima i svima ostalima da se pokušam osposobiti. Jednostavno, želim odigrati Eurobasket, ali tijelo ne može više izdržati. Desio se veliki problem, ne samo za moju karijeru, već ću to vjerojatno vući do kraja života.”

U ovome trenutku Kalinić je još uvijek dio reprezentacije Srbije, a konačna odluka o njegovom nastupu na Europskom prvenstvu bit će donešena u ponedjeljak.

Related Articles