Nagrada za Ana-Mariju Begić u zavičajnom Posušju

Array

Renomirana tvrtka Rezo Compar Sport-Premio iz Posušja uručila je ovih dana nagradu Ana-Mariji Begić za pobjedu na izboru za najbolju mladu igračicu Hrvatske u sezoni 2011/2012. što ga je na društvenoj mreži Facebook organizirao portal Crosarka.com.

Radi se o kristalnom 3D autentičnom trofeju međugorskog svetišta.

“Svjedoci smo da mnogi sportaši svijeta posjećuju Međugorje, zahvaljuju se u ovom poznatom marijanskom svetištu za postignuća i traže duhovnu okrepu i duhovnu snagu za još bolje sportske rezultate. Stoga smo se odlučili našoj Posušanki Ana-Mariji Begić uručiti ovaj autentičan trofej s motivima Međugorja da joj budu duhovna snaga i motiv za još bolje rezultate slijedeće sezone,” rekao je direktor RC Sport-Premio Posušje Milan Rezo.

“Iskreno, nisam se nadala ovom trofeju ali mi je drago što sredina iz koje potječem prati sva košarkaška zbivanja pa tako i ovaj izbor na kojem sam pobijedila. Meni je nagrada posebno draga jer su mi je uručili moji Posušani i stoga će zauzeti posebno mjesto i u mom srcu ali i među ostalim nagradama”, kazala je Ana-Marija primajući nagradu za vrijeme ljetnog odmora u zavičaju.

Related Articles