NAJAVA: Velikani 80-ih uz TV prijenos

Uz kladioničare, pokojeg sladokusca, malo tko je upoznat da se u subotnjem derbiju HT Premijer lige sastaju Cibona i Split. Velikani europske košarke 80-ih i početkom 90-ih godina proteklog stoljeća sastat će se u Draženovom domu s početkom od 17 sati. Tko ne stigne otići, HTV organizira prijenos. Već neko vrijeme nema nekih marketinških najava i promocije derbija koji je nekoć imao puno veću težinu. Samo najzagriženiji navijači i spomenuti “kockari” upoznati su s nekim osnovnim informacijama o utakmici.

Stari vs. Mladi

Rozić protiv Kedže kao sudar veterana i klupskih ikona, Bajo i Rikić protiv Bundovića i Vucića. Perasović protiv Prkačina, Kalajžić i Perković vs. Katić i Rebec, čiji će Amerikanci biti bolji? Matchup-ova ima napretek, a zanimljivo će biti vidjeti, ukoliko dobiju minute, okršaj mladih nada Perasovića i Prkačina.

Neka splitska pojačanja pokazala su se u odličnom svjetlu, dok dosta njih još ima puno toga za pokazati, a slično vrijedi i za Cibose gdje su se Vucić i Rebec jedini potvrdili. Dodatni motiv imat će igrači poput Gabrića (bivši član Cibone) i Katića (bivši član Splita). Cibona je na domaćem parketu favorit, ali Split zasigurno nije bez šansi.