Najbolji strijelac HT Premijer lige postao igrač Zadra!

Nakon što su doveli Ninu Čelebića, iz Vrijednosnica Osijek je potvrđeno kako je klub dogovorio odlazak najboljeg igrača momčadi Antonija Jordana u Zadar.

Povremeni hrvatski reprezentativac i najbolji strijelac HT Premijer lige s 18,9 poena u prosjeku tako postaje novi igrač ekipe Veljka Mršića, čime se na neki način “krpa” rupa odlaskom Dominica Gilberta. 21-godišnji Riječanin igrao je u mlađim uzrastima i za seniore Cedevite, a nakon toga bio je član Zaboka i posljednju sezonu i pol Brokera.

Njegove dobre igre natjerale su izbornika Mršića da Jordana pozove u reprezentaciju za “balon turnir” u Istanbulu koji se održavao u studenom prošle godine. U ovom trenutku nije poznata visina odštete koja će s juga biti poslana prema istoku Hrvatske.

“Želio bih se zahvaliti svim ljudima u KK Vrijednosnice Osijek na predivnih sezonu i pol, koje ću zasigurno pamtiti jer mi se tu karijera preokrenula i počela ići u smjeru u kojem sam htio. Imam velika očekivanja od sebe u Zadru i pokušat ću se čim prije prilagoditi na ekipu i na viši nivo te mislim da uz  naporan rad i volju mogu i dalje ići prema naprijed a jednog dana nadam se opet obući dres Vrijednosnica i vratiti se u Osijek.” – rekao je Jordano.

Related Articles