Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Nakon studija u SAD-u, Travica se vratio u klub iz rodnog grada

  Nakon četiri godine uspješnog studija u Sjedinjenim Američkim Državama u redove Pule 1981 vratio se Niko Travica, bivši junior Bijeloplavih, danas 22-godišnjak koji je prošlu sezonu odigrao za Cardinal Stritch Universityju iz Milwaukeeja. Studij međunarodnog biznisa i sportskog menadžmenta okončan je zasluženom diplomom pa će se 201 centimetara visoki Puležan ove sezone posvetiti prvoligaškoj košarci u matičnom klubu.

  “Super je osjećaj ponovo biti u redovima kluba u kojem sam odrastao, ne mogu dočekati da počne sezone” – nije krio oduševljenje Travica nakon potpisa ugovora. “Veoma mi je drago da se klub dignuo na jednu zaista ozbiljnu razinu dok sam bio na fakultetu, mnogo se toga promijenilo u posljednje četiri i pol godine koliko me nije bilo, neki moji bivši suigrači su sada u Upravi kluba, no, ekipa je mlada i željna rada i napredovanja”.

  O očekivanjima za nadolazeću sezonu bivši kapetan juniorske ekipe Bijeloplavih naglašava: “Zaista ne znam što očekivati od protivnika s obzirom na to da nikada nisam igrao ovu ligu, međutim, nema sumnje da će naša momčad biti kvalitetna, konzistentna te da ćemo se moći nositi sa svima. Na kraju krajeva, sve je na nama, budemo li ozbiljno radili očekivanja će se i ostvariti”.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave