Navijači Cibone pokreću akciju za spas kluba i poručuju: Vrijeme je!

Problemi Cibone traju već godinama, klub je u velikim financijskim problemima, u situaciji koja nije ni sjena one slavne prošlosti. Uslijed pandemije koronavirusa, čelništvo kluba otpustilo je sve zaposlenike, izuzev direktora, Domagoja Čavlovića. Kroz svo ovo vrijeme sve manje navijača je pohodilo Draženov dom, marketing kluba u potpunosti je zakazao, bolje rečeno, on ne postoji. Ipak, kako smo jednom davno pročitali: Dovoljno je samo da Cibona namigne i Zagreb je tu.

Slijedom svih događaja, navijači Cibone tvrde imali smo moralnu potrebu oglasiti se”Prije dva dana, u javnoj poruci prozvali su čelništvo za netransparentnost, nedovođenje sponzora, loš izbor pojačanja, nepostojanje komunikacije sa svojim navijačima te uputili ključnu poruku: Zašto KK Cibona kao udruga građana ne raspiše izbore po principu 1 član – 1 glas?

Nakon što je njihova poruka glasno odjeknula u svim vodećim hrvatskim medijima, danas su otišli i korak dalje. Putem društvenih mreža, pozvali su sve navijače i simpatizere Cibone da im se pridruže u ovoj borbi za spas kluba. Geslo akcije je: Možda je duh Cibone u ovome gradu utihnuo, no nikako nije nestao. Došlo je vrijeme da se probudi ponovno. VRIJEME JE!

 

Related Articles