Nazor poručio:”Ne odlazim s klupe Zadra”

Array

Zadar je upisao još jedan poraz i tako bilježi vrlo loš ulazak u novu sezonu. U ABA ligi dva puta je poražen, a u drugom susretu izgubio je od Krke na svom parketu 85:77…

Novi loš nastup Zadra i novi poraz. Ovaj put kod kuće protiv Krke koja je bila bolja s 85:77. Zadrani su očekivali više i sve glasniji bili su povici “Nazor odlazi”.

No, trener Zadrana niti ne pomišlja na ostavku iako preuzima odgovornost.

“Jasno je da će se ‘tomahawk’ okrenuti na mene. Ali ja ne odlazim. Uzet ću odgovornost. Hladne glave i bez emocija ću pogledati utakmicu. Nije problem priznati pogrešku, no mislim da je veći problem bio što tri nositelja praktički nisu igrala. Ali, ne tražim alibi. Ciljano sam se odlučio za skraćenu rotaciju jer na dva gostovanja prije gdje smo poraženi velika nam rotacija nije ništa donijela. Znao sam da će biti teška utakmica, da će biti nervozna i da će nam biti potrebni najbolji defanzivci na terenu. Stoga sam se odlučio na skraćenu rotaciju”, istaknuo je Nazor, a prenosi stranica lige. Zadrov trener dodaje:

“Čekali su svoju šansu i nadigrali su nas u finišu utakmice. Nikako nismo uspjeli pronaći ritam. I kada smo igrali dobro, sami smo sebi glupostima narušavali ritam. Nismo dobro režirali naše šuteve i smatram da je tu naš osnovni problem. Pokazali smo slabost u defenzivi, ni u skoku nismo parirali protivniku. Bilo je tu indisponiranih nositelja igre.”

U sljedećem kolu Zadar igra protiv Mege.

Related Articles