NBA prvak stiže u Europu? Tri španjolske momčadi zainteresirane

Bivši NBA prvak iz 2011. s Dallas Mavericksima na korak je do transfera u Europu. Iz naših španjolskih izvora saznajemo kako su neke tamošnje momčadi zainteresirane za dovođenje NBA veterana J.J. Baree. Portorikanac je po ispadanju Mavsa iz doigravanja javno izrazio nezadovoljstvo svojom minutažom jer nije igrao praktički ništa u seriji protiv Clippersa gdje su Mavsi poraženi u sedam utakmica.

Christian Santaella je inače agent 36-godišnjeg košarkaša te je čak i on potvrdio informaciju kako je Barea u razgovorima sa španjolskim momčadima već nekoliko tjedana, a konkretno se radi za sada o ponudama tri prvoligaša.

Međutim, agent je najavio kako postoji i opcija ostanka u NBA ligi gdje bi mu neke momčadi mogle ponuditi jednogodišnji ugovor jer obojica smatraju kao Barea i dalje može ponuditi 15 do 20 vrlo produktivnih minuta na parketu.

_

jj-barea-nba-prvak-europa-spanjolska

“U slučaju nemogućnosti pregovora u NBA ligi postoji uvijek opcija odlaska u Španjolsku, a za sada imamo tri ponude na stolu.” – zaključio je Barein menadžer.